Показано 721–726 із 726
Показати
Всі
Шоколад зі смаком йогурту “ICAM”
Маленькі кубики молочного шоколаду зі смаком йогурту, стійкі до приготування при високих температурах мають розмір приблизно 15х15х4 мм.
100% натуральний рецепт без ароматизаторів і барвників. Вміст какао масла 20%, молока сухого 18%. Повний і обволікаючий смак з чіткими нотками йогурта, збагачений легкою ноткою молока.
Оберіть опції
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Шоколад зі смаком кави “ICAM”
Маленькі кубики молочного шоколаду з кавою, стійкі до приготування при високих температурах мають розмір приблизно 15х15х4 мм.
100% натуральний рецепт без ароматизаторів і барвників, тільки білий шоколад і кавова пудра в складі. Вміст какао масла 20%, молока сухого 18%. Повний і обволікаючий смак з чіткими нотками Арабіки, посилений присутністю меленої кави, збагачений легкою ноткою молока.
Оберіть опції
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Шоколад зі смаком малини “ICAM”, 1кг
Білі малинові шоколадні кубики, стійкі до варіння за високих температур, розміром приблизно 15x15x4 мм. Чіткі нотки малини та типової кислинки, що супроводжуються приємними солодкими та молочними відтінками.
Оберіть опції
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Шоколад зі смаком маракуї “ICAM”
Маленькі кубики білого шоколаду з маракуйєю, стійкі до приготування при високих температурах мають розмір приблизно 15х15х4 мм.
100% натуральний рецепт без ароматизаторів і барвників, тільки білий шоколад і фруктова пудра в складі. Вміст какао масла 20%, молока сухого 24%. Ясні ноти маракуї і типовою кислотності, за якими слідують приємні солодкі і молочні відтінки.
Оберіть опції
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Шоколадна глазур Карібе біла крихта, Master Martini
Шоколадна біла крихта "Карібе" – шоколадні прикраси – глянсові шоколадні уламки, білого кольору неправильної форми, фракцією від 2 до 6 мм.
Використовується як прикраси для кондитерських виробів, а також у виробництві морозива.
Глазур біла крихта термостабільна, зберігає форму уламків на поверхні виробів після випічки (на кексах, мафінах, листкових виробах, пирігах і т.д.).
Оберіть опції
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Шоколадна глазур Карібе чорна крихта, Master Martini
Шоколадна чорна крихта "Карібе" – шоколадні прикраси – глянсові шоколадні уламки, чорного кольору неправильної форми, фракцією від 2 до 6 мм. Використовується як прикраси для кондитерських виробів, а також у виробництві морозива.
Глазур чорна крихта термостабільна, зберігає форму уламків на поверхні виробів після випічки (на кексах, мафінах, листкових виробах, пирогах і т.д.).
Оберіть опції
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару