Інгредієнти:
Для основи:
200 г пісочного печива
100 г вершкового масла
Для начинки:
500 г вершкового сиру
200 г сметани
150 г цукру
3 яйця
1 ч. л. ванільного екстракту
250 г пюре з банану LA FRUITIERE
Для прикраси:
50 г пюре з банану LA FRUITIERE
Свіжі банани (за бажанням)
Приготування:
Приготування основи: Подрібніть пісочне печиво в крихту. Розтопіть вершкове масло та змішайте з печивом. Вистеліть дно форми для випічки (діаметр 22-24 см) пергаментом і щільно утрамбуйте масу з печива. Поставте в холодильник на 30 хвилин.
Приготування начинки: У великій мисці змішайте вершковий сир і цукор до однорідної консистенції. Додайте сметану, ванільний екстракт і знову перемішайте. Потім, по одному, додавайте яйця, ретельно збиваючи після кожного. В кінці додайте пюре з банану LA FRUITIERE і знову перемішайте до однорідної маси.
Випікання: Дістаньте основу з холодильника та залийте її сирною масою. Розрівняйте поверхню та випікайте в розігрітій до 160°C духовці приблизно 60-70 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою — вона повинна виходити з начинки чистою.
Охолодження: Дістаньте чізкейк з духовки і дайте йому охолонути до кімнатної температури. Потім поставте в холодильник на 4-6 годин, а краще на ніч.
Прикраса: Перед подачею, змастіть поверхню чізкейку залишками пюре з банану LA FRUITIERE. При бажанні, прикрасьте свіжими скибочками банана.