Без категорії

Гречаний багет

Інгредієнти:

Пшеничне борошно: 800 г Вода: 600 г Сіль: 10 г Закваска O-tentic Durum: 40 г
Суха суміш “Гречаний хліб”: 200 г
Цибуля смажена в паніровці: 5,00%

Заміс8′ на 1 швидкості – 8′ на 2 швидкості
Температура тіста25 – 26°C
Бродіння, хвилин20 – 30′
Розділка350гр
Попередня вистійка, хвилин10 20′
Заформовкав вигляді багету
Кінцева вистійка,хвилин45 – 60′ в виробничому приміщенні
Декорування перед випічкоюпритрусити борошном та зробити надрізи
Температура випічки °C250-200°C
Час випічки, хвилин23 – 26′