Інгредієнти:
Для макарун:
– 100 г мигдального борошна
– 100 г цукрової пудри
– 40 г альбуміну Parmovo Італія
– 100 г цукру
– 50 мл води
– Зелений харчовий барвник (за бажанням)
Для начинки:
– 100 г фісташкової пасти Master Martini
– 100 г білого шоколаду Callebaut Velvet
– 50 мл вершків (33%)
Приготування:
Макарун:
1. Підготовка мигдального борошна: Просійте мигдальне борошно та цукрову пудру разом, щоб уникнути грудочок.
2. Приготування меренги: Змішайте альбумін з водою і збийте до утворення піни. Додайте цукор і продовжуйте збивати до утворення густої, блискучої маси.
3. Змішування: Обережно змішайте мигдальне борошно та цукрову пудру з меренгою. Додайте харчовий барвник, якщо використовуєте.
4. Формування: Викладіть тісто в кондитерський мішок і видавіть маленькі кружечки на пергаментний папір. Дайте їм постояти 30 хвилин, щоб утворилася скоринка.
5. Випікання: Випікайте при 150°C протягом 12-15 хвилин. Дайте охолонути.
Начинка:
1. Приготування ганашу: Розтопіть білий шоколад на водяній бані. Додайте вершки і добре перемішайте до однорідної маси.
2. Додавання фісташкової пасти: Додайте фісташкову пасту до ганашу і добре перемішайте.
Збірка:
1. Наповнення: Викладіть ганаш у кондитерський мішок і видавіть на одну половинку макаруна. Накрийте іншою половинкою.
2. Охолодження: Дайте макарунам постояти в холодильнику кілька годин перед подачею.