Лимонний райський торт

Лимонний райський торт

Інгредієнти:

Приготування:

 

  • Крок 1
    Змішайте всі інгредієнти в стаціонарному міксері з насадкою-лопаткою та перемішуйте на середній швидкості протягом 4 хвилин.
  • Крок 2
    Перекладіть суміш у форму вагою 500 г, яку попередньо змастили маслом і посипали борошном.
  • Крок 3
    Випікайте 30-35 хвилин при температурі 170°C (338°F) у духовці з вентилятором.

Інгредієнти:

Вода 100 г
Цукор 100 г
Свіжовижатий лимонний сік 50г

Приготування:

Доведіть воду та цукор до кипіння, дайте їм охолонути, а потім додайте свіжовичавлений лимонний сік.

Інгредієнти:

Пюре з малини 1000г
Паста малини 100г
Пектин цитрусовий 300г
Лимонний сік 50 г
Цукор 200 г
Вода 100 г

Приготування:

  • Змішайте всі інгредієнти в каструлі та варіть на повільному вогні 40 хвилин, перемішайте та дайте охолонути.

 

  • Крок 1
    Розріжте лимонний торт «Парадізо» горизонтально на 3 шари. Злегка змочіть шари лимонним сиропом, намажте середні шари малиновим кюлі і поставте в холодильник на 30 хвилин.
  • Крок 2
    Розігрійте Caravella Cover White у мікрохвильовій печі до температури 35°C (95°F) та глазуруйте торт.
  • Крок 3
    Посипте краї білою крихтою з шоколаду Ariba, поставте торт у холодильник для застигання глазурі та прикрасьте поверхню тією ж глазур’ю, міксом ягід та кількома краплями малинового варення.