Білий шоколад ZÉPHYR 34% Cacao Barry
Білий шоколад ZÉPHYR 34% - м'який, злегка солодкий, має гладку текстуру та смак незбираного молока.
Шоколад ZÉPHYR найкраще поєднується з карамеллю, фісташками, вершковим сиром, трояндою, червоною черешнею, трюфелями, шафраном, м'ятою, базиліком, червоним перцем, зеленим яблуком, шампанським та джином.
Його можна використовувати для приготування мусів, ганаша для випікання та морозива.
Білий шоколад ZÉPHYR 34% та інші інгредієнти можна купити у Вінниці.
Оригінальне пакування-10кг.
Шоколад Callebaut Velvet 33,1% білий
Білий шоколад Callebaut Velvet має насичений, але водночас легкий смак вершків та молока із солодким присмаком. У складі знижений вміст цукру.
Відмінно поєднується з будь-чим, наприклад, з рожевим перцем, шафраном, мандарином, кедровим горіхом, лавандою. Завдяки своїй плинності дозволяє працювати в будь-яких напрямках: виливок, глазурування, ароматизація, покриття та інші.
(Оригінальна упаковка-10кг)
Шоколад Callebaut №823 33,6%
Молочний шоколад Callebaut №823 відрізняється своїм глибоким та теплим кольором. Має гармонійно збалансований смак, у якому поєдналися яскраві ноти обсмажених какао-бобів, молока та карамелі.
Кондитери використовують №823 для формування та глазування кондитерських виробів, приготування мусів, різних декорів та іншого. Його легко можна скомбінувати з різними ароматами – фруктовими, пряними, молочними та лікерними.
(Оригінальна упаковка-10кг)
Шоколад білий Lubeca 33%
Шоколад білий 34% IBER CACAO
Білий шоколад є результатом тривалого і ретельного процесу блендування, подрібнення і конширування інгредієнтів найвищої якості. Виготовлений виключно з високоякісного какао-масла, молока і цукру, цей тип шоколаду найбільш м'який при плавленні і володіє характерним м'яким і солодким смаком і перлинно-білим кольором.
Склад:34 % вміст какао продуктів
Бельгійський шоколад Callebaut Strawberry Callets 30% зі смаком полуниці
Шоколад Callebaut Strawberry Callets – новий ковток повітря для десертів. Створений із білого бельгійського шоколаду з додаванням барвників, які не містять AZO – хімікатів. Відрізняється своїм у міру солодким вершково-полуничним смаком та ніжним кольором.
Можна використовувати для ароматизації, створення декору, приготування кремів, мусів та начинок, глазурування та виливки цукерок та іншого. Використовуйте його як звичайний білий шоколад. Великий вибір шоколаду Callebaut і не тільки у Lemesh – все для пекарів та кондитерів Вінниці
Білий шоколад Callebaut W2 28%
Він має приємний смак з яскраво вираженими нотами молока, вершків, карамелі та ванілі, що зливаються в ідеальному балансі. W2 поєднується з різними інгредієнтами і смаками: кислими і гіркими компонентами, прянощами, травами, фруктами і пивом.
Середня плинність робить його відмінним універсальним шоколадом. Його можна використовувати для приготування шоколадних плиток і порожнистих фігур, і щоразу він радуватиме вас глянсовим блиском та розкішною текстурою.
Також він відмінно підходить для додавання в муси, креми, морозиво, напої та соуси.
(Фірмова упаковка-10кг)
Шоколад білий Lubeca Weisse 34%
Шоколад білий Аріба 31%, Master Martini
Шоколад молочний Lubeca Ivory Coast 35%
Молочний шоколад кувертюр Lubeca Ivory Coast із вмістом какао 35%, має збалансований смак какао, молока та карамелі. Виготовляється із спеціально відібраних сортів какао бобів.
Використовується для виготовлення корпусних цукерок, глазурі, шоколадного декору для тортів, для виготовлення шоколадок, кремів, ганашей.
Бельгійський шоколад Callebaut Orange Callets 29% зі смаком апельсину
Додайте фарб у свої кондитерські вироби за допомогою шоколаду Callebaut Orange Callets.
Багато кондитерів вже переконалися в універсальності шоколаду і використовують його для приготування мусів та ганашів, формування та глазурування, ароматизації та декору.
Купуючи бельгійський шоколад Callebaut у Lemesh – все для пекарів та кондитерів, ви гарантовано отримуєте найкращу якість та ціну у Вінниці.
Білий шоколад Callebaut S2 25,5%
Шоколад Callebaut №811 54,5%
Бельгійський чорний шоколад Callebaut №811 має насичений, але при цьому збалансований, ніжний смак обсмажених цільних какао-бобів з легкими нотами ванілі.
№811 легкий у використанні і чудово підійде для відливання і глазурування цукерок, відливання фігур, начинок і ганашів, декору.
Вміст: мін. какао 54,5%, молока 0%, жир 36,6%.
Плинність (-●●●○○+)
Енергетична цінність: 551 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 5,1 г
- жири 36,6 г
- вуглеводи 45,8 г
Термін придатності: 24 місяці
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 - 20 °C
Країна виробник: Бельгія.
Білий шоколад 26%, ТМ Мир 1,2 кг
Шоколад Callebaut RB1 47,3%
Особливістю шоколаду Callebaut Ruby RB1 є його неповторний смак та колір, отриманий завдяки спеціально вирощеним рубіновим какао-бобам. До складу не входять барвники та фруктові ароматизатори.
Ruby RB1 надихне на нові смакові поєднання, а також підійде для формування та глазування кондитерських виробів, приготування мусів для випічки, ганашей та іншого.
Аріба “Шоколадні краплі” 46%
Аріба "Шоколадні краплі" - натуральний шоколад у вигляді крапель чорного кольору з вмістом какао продукту 46%.
Краплі є термостабільним продуктом, що дозволяє, як випікати так і заморожувати з ними вироби.
Шоколадні дропси додають в тісто при приготуванні бісквітів, кексів, пісочного печива, а також в різні креми, морозиво, і для декору. Крапельки чітко зберігають свою форму під впливом високих температур, неокрашівая продукт, в якому вони знаходяться. Вироби набувають гарний зовнішній апетитний вигляд..
Рекомендації по роботі з шоколадом.
Для роботи з шоколадом в рідкому вигляді необхідно шоколад піддати темперування.
Темперування (рекрісталізація) - зто процес який забезпечує швидке застигання какао масла і кристалізації шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск, і смак шоколаду.
Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 ° C, помішуючи масу періодично. Розтоплений шоколад вилити 2/3 вмісту на мармуровий стіл або іншу холодну і гладку поверхню остудити до 28-29 ° C. Робоча температура для чорного шоколаду + 31 ... + 32 ° C.
При роботі з шоколадом оптимальна температура в приміщенні повинна бути не більше + 18 ... + 22 ° C при вологості 65%.
Шоколад темний Lubeca Ivory Coast 55%
Ідеально збалансований темний шоколад кувертюр з насиченим ароматом какао, злегка гіркуватим смаком та солодкими відтінками ванілі.
Шоколад виробляється з використанням спеціально відібраних сортів какао з Кот-д'Івуару, дотримуючись стародавніх традицій майстерності та якості.
Використовується для виготовлення корпусних цукерок, глазурі, шоколадного декору для тортів, для виготовлення шоколадок, кремів, ганашей.
Бельгійський шоколад Callebaut Lemon Callets 27,5% зі смаком лимона
Це чудовий шоколад для ваших виробів, який дозволить додати дивовижний штрих кольору та смаку. Callets™ Лимон, виготовлені з білого бельгійського шоколаду Callebaut, поєднують у собі вершковий смак і карамельну насолоду з кислинкою лимона.
Маючи стандартну плинність, Lemon Callets™ можна використовувати у найрізноманітніших галузях застосування, як і наш традиційний шоколад.
Lemon Callets™ додадуть кольори у приготуванні порожнистих фігур та цукерок. З їхньою допомогою можна створювати невеликі кольорові прикраси для тортів та десертів.
Молочний шоколад Ibercacao 31%
Молочний шоколад 31,6% S21 Barry Callebaut
Молочний шоколад володіє збалансованим молочним смаком з нотками ванілі. Застосування: глазурі для пралінових цукерок, тортів, випічки; для приготування найніжніших наповнювачів, кремів, трюфельних мас, для лиття порожнистих фігур, плиткових виробів, для вишуканого декору. Підходить для шоколадних фонтанів.
Вміст: мін. какао 31,6%, молока 18%, жир 30.9%.
Плинність (-●●○○○+)
Натуральний темний шоколад Аріба диски 54%, Master Martin
Чорні диски Аріба від Master Martini – це натуральний шоколад високої якості, який широко використовується багатьма кондитерами.
Рекомендуємо використовувати чорні диски для приготування праліне, цукерок, виливки фігур та плиток, декору та іншого. Натуральний шоколад Master Martini лінії Аріба можна купити у Вінниці за найкращою ціною від виробника.
Белый шоколад Lubeca 29%
Белый шоколад высокого качества, с содержанием какао 29%. Имеет приятный сбалансированный вкус молока, какао и карамели. В виде маленьких дисков для удобного применения.
Используется для приготовления корпусных конфет, глазури, шоколадного декора для тортов, изготовления шоколадок, кремов и ганашей.
Білий шоколад Callebaut Gold 30,4%
Тепло-карамельний та світло-бурштиновий колір шоколаду із золотим відтінком здивує навіть досвідчених майстрів. Має вишуканий смак та аромат карамельного шоколаду з багатими нотами ірису, вершкового масла та вершків.
Ідеально підходить для: виливки середніх порожнистих фігур, цукерок, плиток, а також для десертів, таких як: муси, креми, ганаші, глазурі та морозиво.
Найкраще смакове поєднання: з ваніллю, яблуком, апельсином, ананасом, вишнею, абрикосом, лимоном, мигдалем, чаєм щогла, кави, темним шоколадом та попкорном.
Шоколад білий Norte Eurocao Miravet 29,6%
Шоколад молочний MARA 34% Norte-Eurocao
Високоякісний молочний шоколад у вигляді монеток діаметром 25 мм.
- дає можливість відливання шоколадних фігур будь-якої складності
- використовується для покриття кондитерських виробів
- застосовується для виготовлення шоколадних цукерок, начинок
- має чудовий смак молочного шоколаду
- підходить для шоколадного фонтану
Шоколад Аріба Чорні диски 60%, 38/40, Master Martini
Чорні диски Аріба від Master Martini – це натуральний шоколад високої якості, який широко використовується багатьма кондитерами. Вміст какао-продуктів щонайменше 60%, какао-олії – 38-40%.
Рекомендуємо використовувати чорні диски для приготування мусів та праліне, виливки фігур, декору, покриття кондитерських виробів та іншого.
Шоколад білий Cargill 29%, Бельгія
Білий шоколад Cargill із вмістом какао-масла 29% вироблений компанією Cargill, яка є однією з найбільших світових виробників харчових інгредієнтів.
Це професійний кондитерський шоколад який має сильний смак і аромат какао, гарно плавиться та тонко виливається. Його використовують для приготування : цукерок, прикраси для десертів та тортів, в начинці для кексів та інших кондитерських виробах, для приготування різних солодощів.
Він також може бути використаний для покриття та декорування кондитерських виробів.
Продукція компанії Cargill зазвичай відповідає високим стандартам якості та безпеки, що робить їхні продукти популярними серед виробників кондитерських виробів і кондитерських майстерень.
Плинність 2 каплі
Оригінальне пакування-10 кг.
Темний шоколад Lubeca Fehmarn 60%
Темний шоколад кувертюр Lubeca Fehmarn – шоколад з вираженим ароматом какао та легким гіркуватим смаком, завдяки збільшеному вмісту какао продуктів.
Шоколад виробляється з використанням спеціально відібраних сортів какао з Гани, дотримуючись стародавніх традицій майстерності та якості.
Має гарну плавкість, природний колір темного шоколаду, ідеально плинний без додавання додаткового какао-олії.
Шоколад Аріба Чорні диски 72%, 37/39, Master Martini
Чорні диски Аріба від Master Martini – це натуральний шоколад високої якості, який широко використовується багатьма кондитерами.
Рекомендуємо використовувати чорні диски для приготування мусів та праліне, цукерок, морозива та іншого. Ми пропонуємо найкращі ціни на кондитерський шоколад Master Martini у Вінниці та по Україні.
Шоколад молочний Cargill 34%, Бельгія
Молочний шоколад Cargill 34% має сильний смак і аромат какао, гарно плавиться та тонко виливається. Вміст какао-твердих частин (34%) позначає відсоткову кількість какао в продукті. Какао-тверді частини поєднуються з молоком і цукром, надаючи йому багатого смаку і текстури.
Він може використовуватися в кондитерському виробництві для створення широкого спектра солодощів, включно з тортами, тістечками, цукерками, печивом та іншими десертами.
І також може використовуватися як інгредієнт у кулінарних рецептах або для покриття та декорування кондитерських виробів.
Плинність 3 краплі
Термін придатності- 24місяці
Оригінальне пакування-10кг.
Шоколад Аріба молочні діаманти 33%, Master Martini
Молочні діаманти Аріба від Master Martini – це натуральний шоколад високої якості, який широко використовується багатьма кондитерами.
Рекомендуємо використовувати молочні діаманти для декору, приготування мусів, праліне, цукерок, виливків фігур, покриття, морозива та іншого.
Ми пропонуємо найкращі ціни на кондитерський шоколад Master Martini у Вінниці та по Україні.
Шоколад кувертюр ALUNGA 41%, Cacao Barry
Шоколад кувертюр ALUNGA - трохи солодкий молочний шоколад з домінуючим смаком какао та молока. Какао-боби з Берегу Слонової Кістки, переважно сорт Форастеро. Шоколад «нового покоління» з чистим та інтенсивним смаком какао завдяки новому та унікальному методу ферментації: Q-ферментації. Чудово поєднується з флер де сель, манго, маракуєю, малиною, віскі, медом, карамеллю, фундуком, еспресо.
Вміст: мін. какао 41%, молока 23,9%, жир 36,7%
Плинність (-●●●○○+)
Енергетична цінність: 554 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 10,3 г - жири 36,7 г - вуглеводи 42,8 г
Термін придатності: 18 місяців
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху
Температура зберігання: 12 - 20 °C Країна виробник: Франція