Мигдальне борошно Calconut (дрібний помел)
Арахіс сирий очищений
Арахіс сирий очищений – натуральний продукт, який завдяки своїм корисним властивостям є одним із найпопулярніших горіхів
До складу горішків входить велика група вітамінів А, В, З, D, Е, РР. Сам термін "вітаміни" каже все: у перекладі він означає "аміни життя". Усі перелічені вітаміни життєво необхідні людині, т.к. входять до складу всіх тканин та клітин. Вони підвищують стійкість організму, перешкоджають старінню, беруть участь у обмінних процесах, визначаючи активність ферментів.
Апельсинові цукати (кубики 3×3мм)
Цукати з апельсина - це зацукровані кубики апельсинової цедри. Цукати виготовлені з натуральних фруктів без використання барвників і консервантів.
Апельсинові кубики використовують під час прикрашання кондитерських виробів - тортів, цукерок, шоколаду та морозива, а також вони підходять для начинки для пирогів, пиріжків, млинців, оладок.
Горіх Фундук
Фундук – це рослина, яка належить до родини горіхових. Вона виростає у вигляді куща або невеликого дерева, залежно від сорту.
Турецький фундук. Бланшований, смажений. Ядро розміром 11-13 мм. У Туреччині виробляють близько 80% світового обсягу фундука. Сумарний обсяг експорту турецького фундуку перевищує 1 мільярд доларів на рік.
Турецький фундук вважається найкращим у світі. Він має правильну форму, прекрасний колір та смак, а також велику кількість вільних радикалів жирних кислот (наприклад, олеїнову кислоту), що корисно для скелета та серця людини.
Фундук дозволено вживати людям з цукровим діабетом, а завдяки низькому вмісту вуглеводів його можна їсти при дуже суворої дієті без ризику набрати зайву вагу.
Марципан Lubeca 52%
Марципан для цукерок та випічки відрізняється підвищеним вмістом мигдалю.
Маса відрізняється підвищеною пластичністю, не кришиться і не розпадається в процесі роботи, не пригорає при випіканні.
Вміст солодкого каліфорнійського мигдалю – 52 %, цукру – 35 %, до складу марципану також включено невелику кількість гіркого мигдалю, який надає масі витонченого, м'якого та приємного смаку та аромату, схожого на амаретто зі смаком перемелених горішків у солодкій масі.
Мигдальна паста абсолютно чиста, без грудочок, неоднорідностей, без лушпиння.
Мигдалеві пластівці Calconut, 1кг
Мигдалеві пластівці - це ні що інше, як мигдальні горіхи, нарізані тонкими пластинками. Ця популярна прикраса кондитерська досить часто використовується при виготовленні святкових тортів або тістечок.
Крім того, без мигдальних пластівців неможливо приготувати деякі види десертів. Мигдалеві пластівці здатні значно покращити зовнішній вигляд, а також смак рулетів, тортів, пирогів, бісквітів та інших солодких страв.
Мигдальне борошно дрібного помелу з бланшованого мигдалю, Мукіца
Мигдальне борошно - продукт без глютену. Дрібний помел із очищеного горіха.
Мигдальне борошно додають в:
- французьке тістечко «макарон», тарталетки, пудинги, цукерки ручної роботи, крамбл, десерт Монблан, трюфелі, халву, профітролі;
- у вигляді панірування до риби і м'яса;
- хлібобулочні вироби: печиво, булочки, хліб, паски, круасани;
- вегетаріанські десерти; торти (Естерхазі), пироги, тістечка, бісквіти, оладки, кекси, чізкейк, тарт;
- в супи і соуси як загущувач;
- низькокалорійні страви.
Кокосова стружка Файн 65%
Кокосова стружка, Медіум 65%
Кокосова стружка забезпечує наш організм вітамінами Е, В і С, а також кальцієм, натрієм, калієм і залізом.
Харчові волокна, що містяться в стружці, покращують травлення, очищаючи кишечник від токсинів і шлаків.
Нерідко кокосову стружку застосовують в урології або використовують як противірусний та протигрибковий засіб.
Доведено, що лауринова кислота, що входить до хімічного складу цієї кондитерської добавки, знижує рівень холестерину та служить профілактикою онкологічних захворювань.
Кокосові чіпси
Журавлина сушена
Журавлина сушена
Сухофрукт активно використовується в харчовій і лікеро-горілчаноій промисловості.
У побуті його застосовують для створення випічки і десертів, а також додають у всілякі соуси, компоти і сиропи.
А завдяки низькій калорійності журавлина стане відмінним доповненням раціону тих, хто стежить за своєю фігурою.
Цукати Мікс Македонія 6*6мм, Nappi
Фісташкове борошно, 100г США Santa Santaniello
Мигдаль Кармель (Carmel), 1кг
Мигдаль чудово очищає кров, нирки, відкриває закупорки у печінці та селезінці, дробить каміння, жене жовч. Вживати мигдальні горіхи краще з медом, який сприяє швидкому засвоєнню цього продукту, що досить важко перетравлюється.
Крім того, мигдаль з медом, значно посилює потенцію, що робить його бажаним продуктом у раціоні чоловіків. Міндаль містить необхідні організму білок, кальцій, залізо, фосфор, а вітаміни В2 та В3 сприяють обміну речовин, незамінні для підтримки у здоровому стані зубів, волосся , шкіра.
Сублімована малина зернята, 50г
Мигдальне борошно Lubeca
Мигдальне борошно Lubeca виготовляють із високоякісних мигдальних горіхів, які подрібнюють до стану борошна.
Продукція компанії Lubeca відповідає високим стандартам якості та безпеки харчових продуктів.
Може використовуватися в різних рецептах випічки, кулінарії та кондитерській справі. Воно часто використовується в приготуванні безглютенових і більш здорових страв, таких як безглютенові пироги, кекси, печиво, панкейки та інші.
Також може бути чудовим альтернативним інгредієнтом для традиційного пшеничного борошна в різних рецептах. Воно надає стравам ніжного смаку та текстури, а також збагачує їх поживними речовинами.
Поживність: Мигдальне борошно багате на білок, вітаміни, мінерали та здорові жири, що робить його популярним вибором серед людей, які стежать за своїм здоров'ям і харчуванням.
Кранч лісовий горіх (кранч фундук)
Кешью сирий
Кешью широко використовується при приготуванні різних страв - горіхами кешью фарширують птицю, готують салат з кешью, використовують як гарнір до м'ясних страв і як прикрасу для торта.
Це чудовий помічник при весняному авітамінозі і нестачі заліза (анемії) у матерів, що годують, і вагітних жінок.
Кешью має також чудову здатність нормалізувати роботу серця - цим горіхи зобов'язані високому вмісту калію. Калій також сприяє поліпшенню зсідання крові, підвищує імунітет і знижує концентрацію холестерину в крові.
Сублімована вишня шматочки, 50г
Сублімовані фрукти використовуються як натуральна смакова добавка в чаї, каші, мюслі, шоколад і різну випічку. Аромат від ягід настільки сильний, а головне - натуральний.
Дуже добре підходять для приготування фруктових морсів і соків (залити теплою водою на 10-20 хвилин).
Спосіб приготування: 10г сухого продукту додати 100 мл теплої (20-40°C) води, перемішати. 2-3 хвилини продукт готовий до вживання.
Зацукрована черешня червона ціла, Nappi
Фундукове борошно
Фундукове борошно - це подрібнений горіх фундука. Надає виробу тонкий смак і аромат горіха.
Фундукове борошно використовується в кондитерському виробництві для приготування горіхових начинок і напівфабрикатів, а також як добавка до всіх видів тіста.
Термін зберігання - 9 місяців. Зберігати за температури від 5 до 20 градусів Цельсія та відносної вологості повітря не вище 70%. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Грецький горіх (четвертинки), 1кг
Волоський горіх очищений рекомендується вживати людям із серцево-судинними захворюваннями. Речовини, що входять до складу волоського горіха дозволяють нормалізувати рівень глюкози в крові, покращити роботу органів кровообігу та зміцнити стінки судин, запобігти утворенню холестеринових та склеротичних бляшок.
Якість нашого волоського горіха очищеного дуже висока, у нього немає гіркуватості, добре просушений із збереженням усіх натуральних смакових властивостей.
Сушена вишня (без кісточки) Aria, 1кг
Сушена вишня буде дуже корисна людям, які страждають анемічними станами, з низьким рівнем гемоглобіну в крові. А, завдяки високому вмісту в ній глюкози і фруктози- в якості добавки до каш на сніданок- цей продукт незамінний як джерело життєвої енергії.
Пектинові речовини в сушеній вишні допомагають травленню, а антиоксиданти і відсутність в ягоді холестерину і жирів відносять її до групи продуктів з розряду дієтичних. У кулінарному мистецтві сушена вишня застосовується в випічці, м’ясних стравах, різного роду соусах.
Кранч фісташка (фісташка подрібнена карамелізована)
Кранч фісташка - обсмажені і подрібнені, карамелізовані фісташки середнього обсмаження.
Застосування:
- обваляти шоколадні трюфелі, створюючи таким чином неймовірно смачну горіхову хрустку верхню оболонку десерту;
- додати до горіхової або шоколадної пасти і використовувати мікс як прошарок у вишуканий десерт;
- додати в праліне для хрусткого ефекту;
- використовувати як самостійний шар в мусових десертах;
- додати в мус, морозиво перед подачею для декору і додаткових смакових відчуттів;
- як декор для випічки, паски та панеттоне.
Сублімована вишня половинки, 50г
Сублімовані фрукти використовуються як натуральна смакова добавка в чаї, каші, мюслі, шоколад і різну випічку. Аромат від ягід настільки сильний, а головне - натуральний.
Дуже добре підходять для приготування фруктових морсів і соків (залити теплою водою на 10-20 хвилин).
Спосіб приготування: 10г сухого продукту додати 100 мл теплої (20-40°C) води, перемішати. 2-3 хвилини продукт готовий до вживання.
Кунжут білий, 1кг
Кунжут - дрібні плоскі насіння з приємним горіховим смаком. Кунжут дуже популярний у багатьох країнах світу, найчастіше їм посипають випечені вироби та використовують в східних солодощів.
Насіння кунжуту містять 65% масла. Кунжутне масло використовується в кулінарії. Найпоширеніший культурний вигляд кунжуту - індійський.
Подрібнені какао-боби, Callebaut Nibs
Подрібнені на маленькі частинки натуральні какао-боби Nibs мають насичений смак обсмаженого какао та хрумку текстуру.
Рекомендуємо використовувати Nibs для створення текстури десертів, паст, праліне. Їх можна запікати всередині булочок, печива, тістечок або використовувати як декор для десертів, морозива та напоїв.
Сублімована смородина ціла, 100г
Цілі висушені ягоди смородини знадобляться для прикраси капкейків, пирога, морозива. Сублімат відмінно поєднується з голими тортами, декорованими гілочками рослин.
Продукт з мінімальною вологістю ідеально підходить для кондитерських виробів у якості посипки, так як за рахунок соку свіжі або морожені ягоди можуть зіпсувати зовнішній вигляд випічки.