Каравелла білий крем, Master Martini
Крем-паста Каравелла Гран Фісташка, Master Martini
Марципан Lubeca 52%
Марципан для цукерок та випічки відрізняється підвищеним вмістом мигдалю.
Маса відрізняється підвищеною пластичністю, не кришиться і не розпадається в процесі роботи, не пригорає при випіканні.
Вміст солодкого каліфорнійського мигдалю – 52 %, цукру – 35 %, до складу марципану також включено невелику кількість гіркого мигдалю, який надає масі витонченого, м'якого та приємного смаку та аромату, схожого на амаретто зі смаком перемелених горішків у солодкій масі.
Мигдальна паста абсолютно чиста, без грудочок, неоднорідностей, без лушпиння.
Горіхова крем паста Каравелла, Master Martini
Каравелла Горіхова Паста – пастоподібний напівфабрикат з яскраво вираженим горіховим смаком для пекарської та кондитерської промисловості.
Використовується як готова начинка і так само для приготування начинок, прошарків, прикрас та покриттів кондитерських виробів.
Креми можуть застосовуватися:
Для холодного використання, саме для приготування різних кремів, з урахуванням вершків; приготування морозива, прошарків, прикрас і покриттів кондитерських виробів.
При випіканні, як начинки для листкових виробів, круасанів, виробів з пісочного тіста, печива. Ці креми можуть мати подвійне застосування - і для випікання, і для холодного використання залежно від їх застосування (до і після випікання).
Крем-паста Каравела Хрумка Фісташка, Master Martini
Крем-паста Каравелла крем-какао, Master Martini
Каравелла Крем Какао – пастоподібний напівфабрикат із яскраво вираженим смаком чорного шоколаду для пекарської та кондитерської промисловості.
Використовується для виготовлення начинок, прошарків, прикрас та покриттів кондитерських виробів.
Креми можуть застосовуватися: Для холодного використання, а саме для приготування різних кремів на основі вершків; приготування морозива, прошарків, прикрас та покриттів кондитерських виробів.
При випіканні, як начинки для листкових виробів, круасанів, виробів з пісочного тіста, печива. Ці креми можуть мати подвійне застосування - і для випікання, і для холодного використання залежно від їх застосування (до і після випікання).
Горіхова паста, 6кг (Нутела) Cremio Болгарія
Макова начинка ТМ “Самтек”
Макова начинка готується спеціально для випікання хлібобулочних виробів та деяких кондитерських виробів. Надає стравам вишуканий та знайомий усім маковий смак та характерний аромат.
Відмінні властивості макової начинки роблять її дуже і дуже зручною у використанні, так як не містить крохмалю, у складі немає всякого сміття, домішок, але тільки чистий мак, вміст сухих речовин доходить до 70%, що робить продукт концентратом, термостабільність не дозволяє начинці витікати з випічки при випіканні.
Вишневий наповнювач ТМ “Самтек”
Вишня - одна з найулюбленіших ягід в нашому регіоні. Важко уявити вітрини кафе без вишневих мафинів або без ароматних пиріжків з цієї кисло-солодкого ягодою.
Готова до вживання начинка має ряд переваг. Термостабільність, дозволяє успішно використовувати наповнювач при виготовленні круасанів, берлінерів і мафинів. У процесі випікання начинка зберігає свою консистенцію і не піддається кристалізації.
Крем-паста Каравелла Гран Апельсин, Master Martini
Коли апельсини, з їх солодким і терпким ароматом, поєднуються разом із солодощами вершків, народжується Крем-паста Caravella Gran Arancia. Ідеально підходить для додання свіжості та кольору вашим десертам.
Креми можуть застосовуватися: для холодного використання, а саме для приготування різних кремів на основі вершків; приготування морозива, шарів, прикрас та покриттів кондитерських виробів.
Крем-паста Каравелла Гран-Лімон, Master Martini
Термостабільна крем-паста Caravella Gran Limone ідеально поєднує в собі насолоду вершків з кислою ноткою лимона. Ідеальне рішення для надання дивовижного смаку та кольору.
Креми можуть застосовуватися: для холодного використання, а саме для приготування різних кремів на основі вершків; приготування морозива, шарів, прикрас та покриттів кондитерських виробів.
Крем-паста Каравелла Гран Полуниця, Master Martini
Термостабільна крем-паста Каравелла Гран Полуниця, виготовлена з натуральних ароматизаторів та барвників. Має насичений, вершковий і такий приємний смак, що залишає виключно приємне відчуття. Не містять гідрогенізованих жирів.
Креми можуть застосовуватися: для холодного використання, а саме для приготування різних кремів на основі вершків; приготування морозива, шарів, прикрас та покриттів кондитерських виробів.
Наповнювач зі шматочками фруктів «Полуниця» 1кг
Наповнювач зі шматочками фруктів «Абрикос» 1кг
Наповнювач зі шматочками фруктів «Ананас» 1кг
Наповнювач зі шматочками фруктів «Лісова ягода» 1кг
Наповнювач зі шматочками фруктів «Апельсин з м’ятою» 1кг
Крем-паста Каравелла Анте-форно Какао, Master Martini
Каравелла Антифорно Какао – це пастоподібний, термостабільний напівфабрикат з яскраво вираженим смаком чорного шоколаду для пекарської та кондитерської промисловості.
Використовується як готова начинка в кондитерські вироби – до і після випічки, також додається крем та тісто.
Креми можуть застосовуватися: Для холодного використання, а саме для приготування різних кремів на основі вершків; приготування морозива, прошарків, прикрас та покриттів кондитерських виробів.
При випіканні, як начинки для листкових виробів, круасанів, виробів з пісочного тіста, печива. Ці креми можуть мати подвійне застосування - і для випікання, і для холодного використання залежно від їх застосування (до і після випікання).
Наповнювач Шарлотка(без шкірки) ТМ “Самтек”
Термостабільний наповнювач «Шарлотка» виготовляється на основі яблук та цукру з додаванням крохмалю і харчових добавок.
Він має желеподібну консистенцію, зручну для роботи в невеликих пекарнях і великих підприємствах харчової промисловості. Начинка легко дозується, не розтікається на горизонтальних поверхнях і витримує термообробку.