Показано 361–396 із 661

100г
14 кг
1кг

Шоколадна глазур “Блакитні осколки”, ТМ Мир

20,00 грн1932,00 грн
Блакитні осколки - це універсальний продукт для виробництва кондитерських виробів. Це ідеальний варіант декору для Ваших десертів. Навіть невелика кількість здатна перетворити будь-який десерт на шедевр. Також можна прикрасити поверхню святкового торта або тістечка. Блакитні шоколадні уламки використовуються для приготування шоколадної глазурі, поєднуючись з вершками, можна використовувати для виробництва ганашу і в якості готового декору для кондитерських виробів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
14 кг
1кг

Шоколадна глазур “Жовті осколки”, ТМ Мир

20,00 грн1932,00 грн
Жовті осколки - це універсальний продукт для виробництва кондитерських виробів. Це ідеальний варіант декору для Ваших десертів. Навіть невелика кількість здатна перетворити будь-який десерт на шедевр. Також можна прикрасити поверхню святкового торта або тістечка. Жовті шоколадні уламки використовуються для приготування шоколадної глазурі, поєднуючись з вершками, можна використовувати для виробництва ганашу і в якості готового декору для кондитерських виробів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
14 кг
1кг

Шоколадна глазур “Зелені осколки”, ТМ Мир

20,00 грн1932,00 грн
Зелені осколки - це універсальний продукт для виробництва кондитерських виробів. Це ідеальний варіант декору для Ваших десертів. Навіть невелика кількість здатна перетворити будь-який десерт на шедевр. Також можна прикрасити поверхню святкового торта або тістечка. Зелені шоколадні уламки використовуються для приготування шоколадної глазурі, поєднуючись з вершками, можна використовувати для виробництва ганашу і в якості готового декору для кондитерських виробів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
14 кг
1кг

Шоколадна глазур “Помаранчеві осколки”, ТМ Мир

20,00 грн1932,00 грн
Помаранчеві осколки - це універсальний продукт для виробництва кондитерських виробів. Це ідеальний варіант декору для Ваших десертів. Навіть невелика кількість здатна перетворити будь-який десерт на шедевр. Також можна прикрасити поверхню святкового торта або тістечка. Помаранчеві шоколадні уламки використовуються для приготування шоколадної глазурі, поєднуючись з вершками, можна використовувати для виробництва ганашу і в якості готового декору для кондитерських виробів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
14 кг
1кг

Шоколадна глазур “Рожеві осколки”, ТМ Мир

20,00 грн1932,00 грн
Рожеві осколки - це універсальний продукт для виробництва кондитерських виробів. Це ідеальний варіант декору для Ваших десертів. Навіть невелика кількість здатна перетворити будь-який десерт на шедевр. Також можна прикрасити поверхню святкового торта або тістечка. Рожеві шоколадні уламки використовуються для приготування шоколадної глазурі, поєднуючись з вершками, можна використовувати для виробництва ганашу і в якості готового декору для кондитерських виробів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
14 кг
1кг

Шоколадна глазур “Чорні осколки” , ТМ Мир

20,00 грн1890,00 грн
Чорні шоколадні осколки - це універсальний продукт для виробництва кондитерських виробів. Це ідеальний варіант декору для Ваших десертів. Навіть невелика кількість здатна перетворити будь-який десерт на шедевр. Такожможна прикрасити поверхню святкового торта або тістечка. Чорні шоколадні осколки використовуються для приготування шоколадної глазурі, поєднуючи з вершками, можна використовувати для виробництва ганаша та в якості готового декору для кондитерських виробів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Борошно рисове клейке Cock Brand 400 г

140,00 грн
Рисове борошно - без глютену, виготовляється з меленого рису, який складається здебільшого з крохмалю і не містить глютену. Рисове борошно використовують для виготовлення солодощів, азійських десертів мочі, та випічки. Також, рисове борошно клейке використовують як згущувач при приготуванні страв. Борошно з клейкого рису виробляється шляхом розмелювання насіння клейкого рису і застосовується в далекосхідної кухні для приготування випічки, десертів, а також в якості згущувача. Практично це рисовий крохмаль, оскільки при приготуванні тіста потрібна для ліплення консистенція досягається додаванням теплої води в пропорції приблизно на 200 г такого борошна - 90 мл води, при якій відбувається клейстеризація глютену і тісто не вимагає для зв'язування яєць. Вариться таке тісто на пару або смажаться у фритюрі дуже швидко.

Вершки рослинні Europea 28,6%

125,00 грн1440,00 грн
Вершки Europea- це високоякісні ультра-пастеризовані рослинні вершки для збивання з 28,6 % жирності. Переваги рослинних вершків:
  • при збиванні збільшується в обємі в 3-4 рази
  • добре утримує форму у збитому стані
  • стійкі до заморожування, розморожування у збитому стані
  • забезпечують чіткий малюнок при декоруванні
  • мають тривалий термін зберігання
Спосіб застосування: для збивання попередньо охолодити рослинні вершки Europea в холодильнику. Температура вершків для збивання повинна бути від+6C) до (+8C). Склад: вода, рослинні жири, масла, молочний білок, емульгатори, стабілізатори, ароматизатори та барвники.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Желатин листовий EWALD GOLD 200Bloom

100,00 грн925,00 грн
Застосовують в приготуванні заливних, желе, тортів, цукерок, мусів, кремів, суфле і зефіру. Він широко використовується професійними кондитерами, так як зручний і простий в застосуванні, не розсипається і не вимагає зважування. Замочувати листовий желатин можна в будь-якій кількості рідини, він набухає буквально за кілька хвилин і розчиняється за кілька секунд при нагріванні. Желатин базується на суміші білкових речовин тваринного походження. Це натуральний продукт без штучних добавок.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Желатин листовий EWALD Platinum 240Bloom

100,00 грн925,00 грн
Желатин - стабілізатор, який використовують для приготування кондитерських виробів. Желатин свинячий - загущувач найкращої якості. Не впливає на смак, колір і запах готового продукту. Маса листового желатину становить близько 2г. на лист. Листовий желатин зручніший у використанні, оскільки не розсипається і не потребує зважування. На відміну від порошкового, його можна замочувати в будь-якій кількості холодної води. При цьому листовий желатин дуже швидко набухає (протягом 2-3 хвилин) і розчиняється (1-5 сек). Для желювання 1-го літра рідини необхідно від 8 (м'яка структура гелю) до 10 (міцна структура гелю) листів желатину.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1кг

Кокосові чіпси

45,00 грн330,00 грн
Виготовляються з м'якоті зрілого кокоса. Люди, які знають секрети виготовлення стверджують, що якась спеціальна технологія виготовлення цих чіпсів дозволяє залишити їх м'якими з соковитими. Рекомендуємо перевірити особисто.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Мигдальне борошно Миндальная мука
10 кг
100г
1кг
500г

Мигдальне борошно дрібного помелу з бланшованого мигдалю, Мукіца

55,00 грн4950,00 грн
Мигдальне борошно - продукт без глютену. Дрібний помел із очищеного горіха.  

Мигдальне борошно додають в:

  •  французьке тістечко «макарон», тарталетки, пудинги, цукерки ручної роботи, крамбл, десерт Монблан, трюфелі, халву, профітролі;
  •  у вигляді панірування до риби і м'яса;
  •  хлібобулочні вироби: печиво, булочки, хліб, паски, круасани;
  •  вегетаріанські десерти; торти (Естерхазі), пироги, тістечка, бісквіти, оладки, кекси, чізкейк, тарт;
  •  в супи і соуси як загущувач;
  •  низькокалорійні страви.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Сир маскарпоне Mlekovita, 500г

183,00 грн
Крем-Сир Маскарпоне Мlekoma - вершковий сир високої жирності. Має виражений вершковий аромат та характерний молочний, солодкуватий смак. Ідеально підходить для приготування різних десертів, тортів, тістечок, для інших кондитерських виробів. Можна використовувати замість олії для бутербродів.  
100г
1кг

Фісташка чищена сира

130,00 грн1150,00 грн
Горіх фісташка чищений сирий.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

DGF Груша міні-ціла в світлому сиропі, 850г

205,00 грн
Чудові маленькі груші в сиропі. Володіють ніжним смаком і гарантують кулінарові найвищу якість фруктів у будь-яку пору року. Ідеально підходять для випічки в десертах або просто подаються з морозивом.  
Рекомендований
100г
1кг

Абрикосовий Гель Master Martini 1кг

23,00 грн160,00 грн
Ніжне абрикосове желе світло-жовтого кольору. Має ніжний смак і аромат стиглого абрикоса, т.к. містить у собі 40% натурального абрикосового соку. Гель доповнює та посилює, але не заважає смаку фруктів, що покривають виріб, а також не вбирається ними. Дозування (усереднено): 800 гр. води на 1 кілограм "Майстер Гель Абрикосовий". Технологія приготування: "Майстер гель" гарячого приготування, добре розім'яти та додати у воду за рецептурою, помішуючи довести до кипіння (70 ° С). Потім дати готовому гелю охолонути до 50 ° С і використовувати.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1кг

Агар-агар 1200 блюм, 100г

120,00 грн1100,00 грн
Агар-агар - це рослинний замінник желатину, що отримується шляхом екстрагування з бурих та червоних водоростей. Важливо знати, що агар-агар не розчиняється у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурі вище 90 градусів. Гарячий розчин в'язкий та каламутний, але при охолодженні до температури 35-40 градусів він стає прозорим і нагадує по консистенції гель. Його можна нагрівати кілька разів. Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, пташиного молока, желе, суфле, для отримання м'ясних та рибних заливних страв, для виготовлення морозива, соусів, маринадів, а також для освітлення напоїв.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
какао
100г
1кг

Какао порошок алкалізований Аріба Какао Амаро, Master Martini

75,00 грн700,00 грн
Алкалізований какао-порошок Аріба Какао Амаро 22-24% від Master Martini має дрібний помел, яскраво виражений шоколадний аромат і насичений коричневий колір. Рекомендуємо використовувати для декору кондитерських виробів, приготування шоколадних кремів та тіста, шоколадного маргарину та олії. Також какао-порошок Аріба Какао Амаро підходить для покриття цукерок, начинок, морозива та іншого.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
РекомендованийНовинка
какао порошок

Алкалізований какао-порошок Extra Brute Cacao Barry

650,00 грн3150,00 грн
Алкалізований какао-порошок Extra Brute 22-24% - це продукт найвищої якості, не містить добавок і домішок, має інтенсивний смак і темно-червоний колір. Це продукт екстра класу, поєднує в собі відмінну якість і яскравий, насичений, неповторний смак какао. Какао-порошок Extra Brute відрізняється високим ступенем жирності 22-24% і дуже дрібним помелом. Рекомендуємо використовувати для покриття трюфелів або бурштинового напилення, бісквітів та декору, для надання запаху та смаку мусам, кремам, випічці. Має неймовірний та насичений смак. Ваші солодощі не залишать нікого байдужими. Вміст: жир 23% Енергетична цінність: 384 Ккал Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 18,9 г - жири 23 г - вуглеводи 8,8 г Термін придатності: 24 місяці Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12 - 20 °C Країна виробник: Бельгія Виробник : Cacao Barry Оригінальне пакування - 1кг
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
альбумин альбумін купити
100г
1кг

Альбумін Ovavita (сухий яєчний білок)

130,00 грн1200,00 грн
У кондитерському виробництві сухий альбумін використовується для створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними білками. Його властивості дають змогу використовувати його для приготування різних страв, як-от бісквіти, меренги, креми, безе, зефіру, коктейлів, мусів, суфле, гелів, елементів декору. Сухий яєчний пастеризований білок застосовується для виготовлення айсингу. З такого білка виходить чудова глазур - легка і глянцева, якою рівномірно покривають багатоярусні торти. Він також може бути використаний як сполучний і підкладковий інгредієнт при приготуванні деяких страв. Термін зберігання - 2 роки.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
альбумін альбумин
100г
1кг

Альбумін Parmovo (Італія)

130,00 грн1100,00 грн
Альбумін має безліч функцій в організмі, включно з будівництвом і ремонтом тканин, підтриманням імунної системи та регулюванням метаболізму. Він містить усі необхідні амінокислоти, які організм не здатний виробляти самостійно, і тому вважається повноцінним джерелом білка. У кулінарії його часто використовують у вигляді яєчного білка для приготування різних страв, таких як бісквіти, меренги, креми та інші десерти. Він також може бути використаний як сполучний і підкладковий інгредієнт під час приготування деяких страв. Коефіцієнти заміни для яєць з середньою масою 50 г: Альбумін 1кг  =  316 білків свіжих яєць . 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка Увагу: Вода, використовувана для гідратації порошків повинна мати кімнатну температуру. Оригінальне пакування - 25 кг (ящик). Мінімальне замовлення - 100 г. Термін зберігання: 24 місяці Країна виробник: Італія
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Цукати
100г
1кг
5 кг

Апельсинові цукати (кубики 3×3мм)

30,00 грн1100,00 грн
Цукати з апельсина - це зацукровані кубики апельсинової цедри. Цукати виготовлені з натуральних фруктів без використання барвників і консервантів. Апельсинові кубики використовують під час прикрашання кондитерських виробів - тортів, цукерок, шоколаду та морозива, а також вони підходять для начинки для пирогів, пиріжків, млинців, оладок.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1кг
500г

Арахіс сирий очищений

15,00 грн130,00 грн
Арахіс сирий очищений – натуральний продукт, який завдяки своїм корисним властивостям є одним із найпопулярніших горіхів До складу горішків входить велика група вітамінів А, В, З, D, Е, РР. Сам термін "вітаміни" каже все: у перекладі він означає "аміни життя". Усі перелічені вітаміни життєво необхідні людині, т.к. входять до складу всіх тканин та клітин. Вони підвищують стійкість організму, перешкоджають старінню, беруть участь у обмінних процесах, визначаючи активність ферментів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Барвник сухий, бамбукове вугілля, 25г

55,00 грн
Барвник Чорне вугілля відноситься до групи натуральних мінеральних барвників. Мінеральні барвники – це харчові барвники, які видобуваються з мінеральної сировини природного походження. Стійкий до дії світла та температур, що важливо для випікання.
Рекомендований
Белый шоколад Callebaut S2
10 кг
100г
1кг

Білий шоколад Callebaut S2 25,5%

60,00 грн5350,00 грн
Білий шоколад Callebaut S2 25,5% Завдяки менш текучій текстурі, рецепт nS2 - ідеальний шоколад для виливки середніх та великих порожнистих фігур за лічені хвилини. Цей білий шоколад також ідеально підходить для створення Ганаш та начинок із вершковим смаком та ніжним почуттям у роті. (Фірмова упаковка-10кг)
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1кг
5 кг

Шоколад білий Norte Eurocao Miravet 29,6%

75,00 грн3450,00 грн
Білий шоколад Norte Eurocao Miravet - кувертюр із білого шоколаду середньої плинності для всіх видів кондитерських виробів.
  • какао-олії 35%
  • у дисках
  • без жиру, крім олії какао
  • какао не менше 30%
Справжній шоколад вищої якості, натуральний (без жиру, крім олії какао).
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Заповнювач
100г
1кг

Шоколад білий зі смаком карамелі “ІСАМ”

80,00 грн765,00 грн
Шоколад має насичений смак карамелі та вершків, а також приємну солодкість у поєднанні з легкою ноткою солоності. Білий шоколад може бути використаний для приготування шоколадного мусу, ганашу, глясажу, шоколадного фонтану тощо.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований
100г
1кг
2,5кг

Бельгійський шоколад Callebaut Lemon Callets 27,5% зі смаком лимона

110,00 грн2440,00 грн
Це чудовий шоколад для ваших виробів, який дозволить додати дивовижний штрих кольору та смаку. Callets™ Лимон, виготовлені з білого бельгійського шоколаду Callebaut, поєднують у собі вершковий смак і карамельну насолоду з кислинкою лимона. Маючи стандартну плинність, Lemon Callets™ можна використовувати у найрізноманітніших галузях застосування, як і наш традиційний шоколад. Lemon Callets™ додадуть кольори у приготуванні порожнистих фігур та цукерок. З їхньою допомогою можна створювати невеликі кольорові прикраси для тортів та десертів.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Білий шоколад 26%, ТМ Мир 1,2 кг

400,00 грн
Натуральний класичний білий шоколад, отриманий з цінних сортів какао-бобів. Підходить для покриття цукерок та пралині.
Шоколад білий Белый шоколад Белый шоколад Lubeca Weisse 34%
10 кг
100г
1кг

Шоколад білий Lubeca Weisse 34%

85,00 грн7950,00 грн
Шоколад білий Lubeca зі зниженим вмістом какао 34%. М'який та трохи підсолоджений шоколад має гладку текстуру та насичений смак молока. Використовується для приготування глазур, мусів, ганаша, формування декоративних елементів та шоколадних плиток, корпусних цукерок, морозива.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Бордюрна стрічка h10см, прозора 83мікрона

10,00 грн460,00 грн
Бордюрна стрічка для формування ідеально рівних ліній. За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби. Використовується для тортів, тістечок і роботи з шоколадом. Стрічка підтримує форму навіть найніжніших тістечок. Висота – 10 см Щільність – 83 мікрон Рулон – 100 метрів
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Бордюрна стрічка h15см, прозора 83мікрона

15,00 грн700,00 грн
Бордюрна стрічка для формування ідеально рівних ліній. За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби. Використовується для тортів, тістечок і роботи з шоколадом. Стрічка підтримує форму навіть найніжніших тістечок. Висота – 15 см Щільність – 83 мікрон Рулон – 100 метрів
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Бордюрна стрічка h20см, прозора 83мікрона

20,00 грн900,00 грн
Бордюрна стрічка для формування ідеально рівних ліній. За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби. Використовується для тортів, тістечок і роботи з шоколадом. Стрічка підтримує форму навіть найніжніших тістечок. Висота – 20 см Щільність – 83 мікрон Рулон – 100 метрів
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Бордюрна стрічка h6см, прозора 83мікрона

5,00 грн275,00 грн
Бордюрна стрічка для формування ідеально рівних ліній. За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби. Використовується для тортів, тістечок і роботи з шоколадом. Стрічка підтримує форму навіть найніжніших тістечок. Висота – 6 см Щільність – 83 мікрон Рулон – 100 метрів
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Борошно пшеничне Манітоба, 1кг

80,00 грн
Італійське пшеничне борошно найвищої якості - Манітоба. Створено в процесі максимального подрібнення пшеничних зерен м'яких сортів - типу "0" - з підвищеним вмістом білків. Володіє повітряною текстурою і білосніжним кольором. Ідеально підходить для професійного і домашнього приготування різноманітної солодкої та солоної випічки: хліба і булочок, млинців і панкейків, пирогів, різдвяного кексу Панеттоне і великодньої Коломби. Це борошно дає змогу створити особливо еластичне, здатне до активного росту, повітряне тісто. Білок-15% Сила: 390-400

Бутони чайної троянди (сухі), 50 г

120,00 грн
Сушені квіти можуть слугувати чудовою прикрасою ваших творінь. Бутони троянд використовують для декора тортів, десертів, випічки. Також їх можна заварювати як чай. Десерти, прикрашені такими квітами, виглядають дуже ефектно, модно і ніжно, а аромат від них просто чарівний!