Показано 397–432 із 661

Ванилин Ванілін
100г
1кг

Ванілін, 100г

25,00 грн220,00 грн
Ванілін являє собою кристалоподібний порошок, який має характерний смак і аромат ванілі. Завдяки ароматичним компонентам, надає продуктам і напоям стійкий смак ванілі, приховує і пом'якшує небажані присмаки. Зберігати продукт слід за температури не вище +25°С і відносної вологості повітря не більше 75%.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований
роялтін роялтин
100г
1кг
2,5кг

Вафельна крихта Роялтін, Callebaut

70,00 грн1600,00 грн
Кондитерська вафельна крихта (Роялтін) 1 кг являє собою хрумкі скибочки вафель, покритих карамеллю. На відміну від звичайних вафель, яких повно в магазині, вони не смакують, а солодкуваті і мають чудову хрумку щільну текстуру. Вафельна посипка чудово поєднується з різними десертами, додаючи їм легкий хрусткий шар. Вафельну крихту можна використовувати для додавання текстури та смаку в різні десерти, як-от морозиво, пудинги, чизкейки, торти та багато інших солодощів. Вона також може бути використана для прикраси поверхні десертів або для створення шарів у багатошарових десертах. Оригінальна упаковка 2,5 кг
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Вафельний папір Modecor, 100шт 13501

1605,00 грн
Вафельний папір для харчових принтерів від всесвітнього виробника Modecor повністю безпечний. Не має власного смаку та запаху. Цей папір дуже добре вбирає харчові фарби. З неї зручно вирізати потрібні форми та зображення (логотипи, таблички, форми). Після розміщення на кондитерському виробі вафельний папір слід покривати кондитерським гелем.

Вафельний папір ультрагладкий,100шт Modecor 13505

2285,00 грн
Вафельний папір для харчових принтерів від всесвітнього виробника Modecor повністю безпечний. Не має власного смаку та запаху. Цей папір дуже добре вбирає харчові фарби. З неї зручно вирізати потрібні форми та зображення (логотипи, таблички, форми). Після розміщення на кондитерському виробі вафельний папір слід покривати кондитерським гелем.

Вафельний папір ультратонкий, 100шт Modecor 13503

985,00 грн
Вафельний папір для харчових принтерів від всесвітнього виробника Modecor повністю безпечний. Не має власного смаку та запаху. Цей папір дуже добре вбирає харчові фарби. З неї зручно вирізати потрібні форми та зображення (логотипи, таблички, форми). Після розміщення на кондитерському виробі вафельний папір слід покривати кондитерським гелем.

Вафельний ріжок для морозива “Канадський конус”, 390 шт.

507,00 грн
Вафельний ріжок для морозива "Канадський конус", 390 шт.

Вафельний ріжок для морозива “Солодкий”, 225 шт.

1125,00 грн
Вафельний ріжок для морозива "Солодкий", 225 шт.

Вафельний ріжок для морозива 120 мл, 360 шт.

540,00 грн
Вафельний ріжок для морозива 120 мл, 360 шт.
вершки сметанка

Вершки “Сметанка” 30% , Smietanka

220,00 грн2580,00 грн
Натуральні молочні вершки бренду "Smietanka" від виробника МлекоВіта (Польща) мають перевагу перед конкурентами - при збиванні збільшують свій об'єм у 3 рази. Здатні не втрачати при приготуванні свої смакові та ароматичні характеристики, зберігати форму і об'єм протягом дуже тривалого часу. Вершки можна змішувати в дуже широкому діапазоні концентрацій з кондитерськими кремами, какао-порошком, горіховою і карамельною пастою та іншими наповнювачами, а також чудово поєднуються з різними фруктами і ягодами. Сметанка може бути використана як самостійний продукт, додаючи до страв як соус або доповнення, або ж вона може бути основою для приготування інших страв, як-от вершкові соуси, заправки для салатів, випічка тощо.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Вишневий наповнювач ТМ “Самтек”

170,00 грн1884,00 грн
Вишня - одна з найулюбленіших ягід в нашому регіоні. Важко уявити вітрини кафе без вишневих мафинів або без ароматних пиріжків з цієї кисло-солодкого ягодою. Готова до вживання начинка має ряд переваг. Термостабільність, дозволяє успішно використовувати наповнювач при виготовленні круасанів, берлінерів і мафинів. У процесі випікання начинка зберігає свою консистенцію і не піддається кристалізації.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Вишня в сиропі Amarena, 1кг

360,00 грн
Вишня в сиропі Amarena у важкому сиропі Смак: Вишні Амарена мають багатий, солодкий та інтенсивний смак завдяки маринаду з лікеру Амаретто. Аромат: Вони володіють насиченим ароматом мандельних горіхів і квітів, що робить їх більш ароматними, ніж звичайні мариновані вишні. Колір: Вишні Амарена зазвичай мають яскравий червоний колір, який робить їх привабливими для використання як прикраси і декорації в коктейлях і десертах. Застосування: Їх часто використовують як інгредієнт у коктейлях, напоях і десертах, таких як торти, тістечка та морозиво.

Вишня коктейльна з гілочкою Дольче Міо, 3кг (ж/б)

840,00 грн
Вишня коктейльна - це особливим чином зацукрована вишня, яка виступає в ролі прикраси для коктейлів, морозива, тортів та інших солодких страв. Може використовуватися для приготування різних соусів, сиропів та інших кулінарних страв. Вишня в сиропі має солодший смак Нерідко маестро кулінарії вдаються до її допомоги, щоб надати своєму шедевру нотку пікантності. Вони можуть бути використані в широкому спектрі коктейлів, від класичних до експериментальних, а також в інших напоях, як-от моктейлі та смузі. Їхній солодкий смак і аромат роблять їх популярним інгредієнтом у світі барної культури. Вона додає яскравого смаку і барвистого зовнішнього вигляду напоям і десертам, роблячи їх більш привабливими і смачними.
Рекомендований

Гелевий барвник Modecor, 100г

250,00 грн260,00 грн
Гелеві барвники відмінно підходять для фарбування кондитерських виробів з мастики, марципану, айсингу, різноманітних цукрових мас і глазурів, кремів та безе, морозива та тіста, мусу та суфле, а також різноманітних рідин. Завдяки особливому складу і унікальній формулі з використанням харчових барвників цього типу можна досягти яскравих соковитих і рівномірно фарбованих кольорів, не впливаючи при цьому на структуру, склад і властивості сировини, що фарбується.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований

Гелевий барвник Modecor, 20г

100,00 грн
Гелеві барвники Modecor по праву вважаються одними з найкращих у світі харчових барвників. Вони відрізняються насиченими кольорами, завдяки своїй високій концентрації, що дозволяє забарвлювати перераховані вище інгредієнти в яскраві відтінки, не втрачаючи їх консистенції. Ці барвники дуже економічні і при невеликій витраті повністю фарбують вироби. Змішавши різні кольори, Ви зможете отримати неповторні відтінки. Насиченість відтінку залежить від кількості барвника. Барвники Modecor абсолютно нешкідливі, завдяки чому можуть сміливо використовуватись у виробництві десертів для дітей. Вони не в'їдаються в шкіру, не забарвлюють слизову та легко змиваються з рук.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований
барвник краситель

Гелевий барвник Dolce Bello, 140мл

130,00 грн200,00 грн
Гелеві харчові барвники повністю безпечні для людей і є важливим компонентом декорування безлічі кондитерських страв. Являють собою гель різних кольорів і призначені для фарбування мастики, айсингу, цукрової пасти, вершків, крему... Використовуючи харчові барвники, можна надати кондитерським виробам різноманітних кольорів і відтінків, при тому різного ступеня яскравості. Регулювати насиченість відтінку і яскравість кольору можна дуже просто - регулюючи дозування барвника в заготівлі. Об`єм - 140 мл. Країна виробник - Польща
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
глазурь глазур
100г
1кг

Глазур біла Карібе Master Martini

25,00 грн200,00 грн
Кондитерська глазур Карибе – не вимагає темперування, високоякісна глазур у вигляді дисків з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. ЇЇ особливості : -  Прості та зручні у використанні. - Мають високі органолептичні показники. - Стійкі до окиснення. - Мають блиск, що не зникає. - Забезпечують тривалу безпеку готового продукту. - Продукт кошерно сертифікований. Застосування: Карібе використовується в розтопленому вигляді для глазурування десертів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас, декорування тортів, тістечок, печива, здоби та в чистому вигляді, для прикраси.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1кг

Глазур Центрамерика Апельсин Master Martini

35,00 грн300,00 грн
Кондитерська глазур «Центрамерика» від Master Martini зі смаком апельсина дуже проста і зручна у використанні, не вимагає темперування і має високі органолептичні якості. Має форму невеликих дисків та помаранчевий колір. Рекомендуємо використовувати для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та покриття кондитерських виробів. Ми пропонуємо найкращі ціни на кондитерські глазурі Master Martini у Вінниці та по Україні.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1кг

Глазур Центрамерика Лимон Master Martini

35,00 грн300,00 грн
Кондитерська глазур «Центрамерика» від Master Martini зі смаком лимона дуже проста і зручна у використанні, не потребує темперування і має високі органолептичні якості. Має форму невеликих дисків та жовтий колір. Рекомендуємо використовувати для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та покриття кондитерських виробів. Великий вибір глазурі Master Martini і не тільки у Lemesh – все для пекарів та кондитерів Вінниця.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
глазур
100г
1кг

Глазур Карібе молочні диски, Master Martini

20,00 грн200,00 грн
Глазур кондитерська Карібе Master Martin не вимагає темперування, високоякісна глазур у пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. Чудова для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів, кексів, печива, а також для створення декоративних елементів, таких як квіти, листя, візерунки тощо. Вона може бути матовою або блискучою, залежно від рецептури та бажаного ефекту. "Центрамерика" є важливим інгредієнтом для створення красивих і апетитних кондитерських виробів.Переваги: Проста та зручна у використанні. Має високі органолептичні показники. Стійка до окиснення. Має блиск, що не зникає. Забезпечує тривалу безпеку готового продукту.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
глазур глазурь
100г
1кг

Глазур Центрамерика Полуниця Master Martini

35,00 грн300,00 грн
Це особливий вид глазурі, який широко використовують у кондитерській справі для прикрашання та оформлення різних солодких виробів. Кондитерська глазур «Центрамерика» від Master Martini зі смаком полуниці дуже проста і зручна у використанні, не потребує темперування і має високі органолептичні якості. Має форму невеликих дисків та рожевий колір. Рекомендуємо використовувати для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас,  для покриття тортів, тістечок, кексів, печива, а також для створення декоративних елементів, таких як квіти, листя, візерунки тощо. Вона може бути матовою або блискучою, залежно від рецептури та бажаного ефекту. "Центрамерика" є важливим інгредієнтом для створення красивих і апетитних кондитерських виробів. Великий вибір Master Martini і не тільки у Lemesh – все для пекарів та кондитерів Вінниця.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
глазур глазурь
100г
1кг

Глазур чорна Карібе Master Martini

25,00 грн200,00 грн
Кондитерська глазур Карібе – не вимагає темперування, високоякісна, у вигляді дисків з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів. ЇЇ особливості : - Прості та зручні у використанні. - Мають високі органолептичні показники. - Стійкі до окиснення. - Мають блиск, що не зникає. - Забезпечують тривалу безпеку готового продукту. - Продукт кошерно сертифікований. Застосування: Вона використовується в розтопленому вигляді для глазурування десертів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас, декорування тортів, тістечок, печива, здоби та в чистому вигляді, для прикраси.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Глазурь шоколадна біла МИР, 1кг

145,00 грн
Глазур – кондитерський напівфабрикат, який покриває корпус (виріб), надаючи готовому продукту твердість, ламкість при температурі навколишнього середовища, блиск і збільшений термін зберігання. Застосування: Призначена для глазурування корпусів цукерок, печива та вафель; для покриття та обтяжки торта, бісквіту, зефіру та інших кондитерських виробів із пластичною поверхнею. Переваги: - висока якість; - рівномірний розподіл глазурі корпусом виробів; - швидке затвердіння; - чудовий глянець та його збереження до закінчення терміну хранения; - Чудова текстурна характеристика; - запобігання продукту від висихання; - Високий ступінь подрібнення (приємне відчуття в роті під час споживання); - має вишуканий шоколадний смак; - помірна насолода, насичений аромат, хрумка консистенція; - продукт не містить консервантів; - багата на вуглеводи, містить вітаміни А, С, Е. Спосіб використання Продукт готовий до використання. Нагріти в мікрохвильовій печі або водяній бані до температури 35-40°С. Не вимагає темперування, стійкий до багаторазового нагріву. Кондитерську глазур зберігають у сухих і вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при відносній вологості повітря не більше 75% і температурі 18 ± 5°С.

Глазурь шоколадна чорна МИР, 1кг

145,00 грн
Глазур – кондитерський напівфабрикат, який покриває корпус (виріб), надаючи готовому продукту твердість, ламкість при температурі навколишнього середовища, блиск і збільшений термін зберігання. Застосування: Призначена для глазурування корпусів цукерок, печива та вафель; для покриття та обтяжки торта, бісквіту, зефіру та інших кондитерських виробів із пластичною поверхнею. Переваги: - висока якість; - рівномірний розподіл глазурі корпусом виробів; - швидке затвердіння; - чудовий глянець та його збереження до закінчення терміну хранения; - Чудова текстурна характеристика; - запобігання продукту від висихання; - Високий ступінь подрібнення (приємне відчуття в роті під час споживання); - має вишуканий шоколадний смак; - помірна насолода, насичений аромат, хрумка консистенція; - продукт не містить консервантів; - багата на вуглеводи, містить вітаміни А, С, Е. Спосіб використання Продукт готовий до використання. Нагріти в мікрохвильовій печі або водяній бані до температури 35-40°С. Не вимагає темперування, стійкий до багаторазового нагріву. Кондитерську глазур зберігають у сухих і вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при відносній вологості повітря не більше 75% і температурі 18 ± 5°С.

Глюкозний сироп Laped, 1кг ( Глюкоза )

100,00 грн
Сироп глюкози ( глюкоза )– це концентрований водний розчин моносахаридів, отриманих гідролізом та очищенням крохмалю. Він солодкий, але не настільки, як цукор та фруктоза. У глюкозі зовсім немає нудотності та неприємного післясмаку (яке залишається після цукру). Основна мета використання сиропу глюкози – запобігання кристалізації цукрів та уповільнення зацукровування крохмалю в м'якіші випічки. Це є потужним засобом проти старіння хлібобулочного виробу, черствіння та висихання м'якішу. Сироп глюкози розчинний у воді та плавиться при температурі 60°С. Для отримання бажаної в'язкості та плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози! Сироп глюкози додається в тісто в пропорції 2-4% до борошна для запобігання черствінню, і в кількості до 8% кондитерське тісто для зменшення кристалізації цукрів.
100г
10кг
1кг

Грецький горіх (половинки)

25,00 грн1800,00 грн
Волоський горіх очищений рекомендується вживати людям із серцево-судинними захворюваннями. Речовини, що входять до складу волоського горіха дозволяють нормалізувати рівень глюкози в крові, покращити роботу органів кровообігу та зміцнити стінки судин, запобігти утворенню холестеринових та склеротичних бляшок. Якість нашого волоського горіха очищеного дуже висока, у нього немає гіркуватості, добре просушений із збереженням усіх натуральних смакових властивостей.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1,5 кг

Деліпаста Манго Fabbri

120,00 грн1540,00 грн
Концентрована паста, містить сік та м’якоть спілих фруктів, спеціально підібраних для Вас. Будучи вже пастеризованими, вони поєднують в собі максимальну безпечність та натуральний смак для ваших кулінарних творінь. Ідеально підходить для фруктових сорбетів, додавання до десертів та виробництва власного домашнього морозива. Продукція упакована в зручні банки, пастеризована та стійка для тривалого зберігання.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1,5 кг

Деліпаста Полуниця Fabbri

100,00 грн1365,00 грн
Концентрована паста, містить сік та м’якоть спілих фруктів, спеціально підібраних для Вас. Будучи вже пастеризованими, вони поєднують в собі максимальну безпечність та натуральний смак для ваших кулінарних творінь. Ідеально підходить для фруктових сорбетів, додавання до десертів та виробництва власного домашнього морозива. Продукція упакована в зручні банки, пастеризована та стійка для тривалого зберігання.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Деліпаста Французька ваніль Fabbri 1.5кг

1372,00 грн
Деліпаста - це кондитерський наповнювач-концентрат для додання яскраво-вираженого смаку, аромату і кольору певного фрукта тесту, кремів і морозива. Наповнювач вводиться в продукт на останньому етапі приготування. Для морозива - перед заморожуванням, для крему - перед введенням білків (якщо вони присутні в рецепті), в тісто - перед введенням білків.

Дзеркальна глазур Міраль “Білий шоколад”, 1кг

215,00 грн
Дзеркальна глазур Міраль «Білий шоколад» від Master Martini втілює ідеальну дзеркальну глазур — молочний колір, ідеальна консистенція, тонкий смак, а також абсолютно дзеркальна поверхня на виробі. Легка в роботі, глазурь прекрасно лягає на будь-яку заморожену поверхню виробу, дозволяючи без труднощів досягти ідеальної гладкості або вигинів на кондитерському виробі. Крім того, залишки дзеркальної глазурі без труднощів можна використовувати повторно, завдяки чому Ви не витратите жодної крапельки цього безцінного продукту. Все, що Вам потрібно буде наступного разу для роботи - підігріти її до температури 40-50 градусів, перемішати і вона знову готова до роботи!
100г
1кг

Желатин розсипний 240 блюм

60,00 грн540,00 грн
Желатин - суміш білкових тіл тваринного походження - желеподібна речовина, що утворюється при виварюванні у воді сухожиль, зв'язок, кісток та деяких інших тканин, до складу яких входить колаген (білок). Желатин застосовується: у медицині як джерело білків для лікування різних порушень харчування; у фармакології - для виробництва капсул та супозиторіїв; у харчовій промисловості для виготовлення кондитерських виробів – желе, мармеладу та ін.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований
кріспи криспы
100г
50г
800г

Перлини із білого шоколаду Callebaut Crispearls кріспи

55,00 грн640,00 грн
Кріспи - маленька перлина з вершково-карамельним смаком та хрумкою начинкою. Crispearls™ з білого шоколаду поєднує шоколад Callebaut® W2 і хрумку начинку. Ви можете дегустувати їх у чистому вигляді або подавати до кави чи чаю. За допомогою Crispearls™ із білого шоколаду ви додаєте своїм десертам та випічці привабливу фінішну нотку. Просто прикрасьте ними глазурований торт, антрема або десерт, додавши тим самим свою елегантну солодку нотку. При змішуванні з шоколадним мусом, морозивом або баваруа вони додадуть вашим десертам хрусткої текстури, яка збережеться надовго.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований
кріспи криспы
100г
50г
800г

Перлини із молочного шоколаду Callebaut Crispearls кріспи

55,00 грн640,00 грн
Crispearls™ кріспи із молочного шоколаду поєднують у собі молочний шоколад Callebaut® №823 та хрумку начинку. Ви можете дегустувати їх у чистому вигляді або подавати до кави чи чаю. За допомогою Crispearls™ із молочного шоколаду ви додаєте своїм десертам та випічці привабливу фінішну нотку. Просто прикрасьте ними глазурований торт, антрема або десерт, додавши тим самим свою елегантну солодку нотку. При змішуванні з шоколадним мусом, морозивом або баваруа вони додадуть вашим десертам хрусткої текстури, яка збережеться надовго.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований
криспы кріспи
100г
50г
800г

Перлини із чорного шоколаду Callebaut Crispearls кріспи

55,00 грн640,00 грн
Crispearls™ кріспи із темного шоколаду – багатий смак у маленькому форматі. Ці маленькі перлини, виготовлені з найсмачнішого темного шоколаду 811, відрізняються насиченим шоколадним смаком з яскравими нотками обсмаженого какао та хрумким бісквітом усередині. Ви можете дегустувати їх у чистому вигляді або подавати до кави чи чаю. За допомогою Crispearls™ із темного шоколаду ви додаєте своїм десертам та випічці привабливу фінішну нотку. Просто прикрасьте ними глазурований торт, антрема або десерт, додавши тим самим свою елегантну солодку нотку. При змішуванні з шоколадним мусом, морозивом або баваруа вони додадуть вашим десертам хрусткої текстури, яка збережеться надовго.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Рекомендований
кріспи криспы
100г
50г
800г

Перлини із шоколаду Рубі Callebaut Crispearls кріспи

55,00 грн640,00 грн
Strawberry Crispearls™ (кріспи) - поєднання білого шоколаду зі смаком та кольором полуниці та хрумкою начинкою з печива. Ідеальні ласощі та чудовий фінальний штрих для ваших десертів та випічки. Просто прикрасьте ними глазурований торт, антреме або десерт, додавши тим самим яскраву солодку нотку. При змішуванні з шоколадним мусом, морозивом або баваруа вони додадуть вашим десертам хрусткої текстури, яка збережеться надовго.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Журавлина сушена
100г
1кг

Журавлина сушена

30,00 грн265,00 грн
Журавлина сушена Сухофрукт активно використовується в харчовій і лікеро-горілчаноій промисловості. У побуті його застосовують для створення випічки і десертів, а також додають у всілякі соуси, компоти і сиропи. А завдяки низькій калорійності журавлина стане відмінним доповненням раціону тих, хто стежить за своєю фігурою.
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
100г
1кг

Загущувач Фіорфіоре Леонардо, Master Martini

35,00 грн285,00 грн
Кондитерський загусник "Фіорфіоре Леонардо" - це пекарський напівфабрикат для приготування різних видів випічки та кремів. Застосовується холодним способом і найчастіше є вибором професіоналів. Загущувач "Леонардо" від Майстер Мартіні виготовляється на основі модифікованого крохмалю для приготування термостабільних начинок (солодких та солоних).
Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару